Karrier

Legyél Te is a Patika Platform Kft. munkatársa!

A Hungaropharma Zrt. Magyarország piacvezető gyógyszer-nagykereskedelmi cég fejlesztői lányvállalataként magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk minden partnerünk számára. Üzleti sikerünk egyik legfontosabb alappillére az innovatív felhő alapú technológiánk, amely számos új lehetőségek tárházát biztosítja.

Közös célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk a disztribúció során, ezért élen járunk a nagykereskedelmi logisztikai innováció és az ágazati szereplők igényére szabott megoldások fejlesztésében.

A Patika Platform Kft. egy egyedi szoftvermegoldással illeszkedik ebbe a rendszerbe. A már ismert napi feladatokat, folyamatokat egy teljesen újragondolt, felhő alapú szolgáltatással kívánjuk átláthatóbbá, felhasználóbarátabbá tenni a patikai dolgozók számára.

Új munkatársunktól is azt várjuk, hogy etikus alapokon végzett, magas szintű munkájával, illeszkedjen dinamikusan fejlődő csapatunk életébe.

Amennyiben azonosulni tudsz cégünk küldetésével és szívesen csatlakoznál munkatársainkhoz, nézd meg aktuális állásajánlatainkat.

Aktuális állásajánlatok